Pipa baja spiral

Katerangan pondok:

Kandel 4mm-26mm
OD 219mm-3680mm

Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

     pipe baja spiral dijieunna tina strip coil salaku bahan baku, extruded dina suhu biasa na dilas ku kawat ganda otomatis prosés las arc submerged ganda. Pipa baja spiral bakal eupan strip kana Unit tube las, sarta strip bakal digulung nepi laun pikeun ngabentuk tube sirkular kosong kalawan gap kabuka sanggeus rolling ku sababaraha gulungan. Tekanan turun tina roll Tonjolan bakal disaluyukeun supados gap weld ieu dikawasa dina 1 ~ 3mm sarta duanana tungtung gabungan las anu siram.Pipa baja spiral utamana dipaké dina rékayasa cai ketok, industri pétrokimia, industri kimia, industri kakuatan listrik, irigasi tatanén, konstruksi urban, mangrupa salah sahiji 20 produk konci dimekarkeun di China.For transportasi cair: suplai cai, drainase. Pikeun transportasi gas: gas, uap, gas minyak bumi cair. Pikeun pamakéan struktural: pikeun pipa piling, Sasak; Pipa pikeun darmaga, jalan, struktur wangunan, jsb

 spésifikasi

 Ukuran
1) OD: 219mm-3680mm
2) Ketebalan témbok: 4mm-26mm
3) SCH20, SCH40, STD
 Standar:
ASTM A53, API 5L, EN10219, EN10210, ASTM A252 jsb
Bahan
Q235, Q345, ASTM A53 Gr.B, API 5L Gr.B X42 X52 X60 X70 X80, S235JR S355J0H jsb
 Lokasi pabrik urang
Tianjin DaQiuZhuang, Hebei, Shandong
 Pamakéan:
1) tekanan low cair, cai, gas, minyak, pipa garis
2) struktur pipa, konstruksi pipa piling
3) pager, pipah panto
Lapisan:
1) Ngabodor
2) Dicét Hideung (lapisan pernis)
3) galvanis
4) Diminyakan
5) PE, 3PE, FBE, palapis tahan korosi, palapis Anti korosi.
Téhnik:
Pipa baja dilas spiral
Jenis Jalur Dilas:
SSAW
Bentuk Bagian:
Buleud
Pamariksaan:
Kalayan Uji Hidrolik, RT, UT atanapi pamariksaan ku pihak ka-3.
Pangiriman:
Wadah, Kapal Bulk.
Ngeunaan Kualitas Kami:
1) Taya ruksakna, euweuh ngagulung
2) euweuh burrs atanapi edges seukeut tur euweuh scraps
3) Gratis pikeun oiled & nyirian
4) Sadaya barang tiasa dipariksa ku pamariksaan pihak katilu sateuacan kiriman

ksjdjgs


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali