Taros Kami

Alamat

Gedong Hongmao, Zona téknologi luhur, Jinan, Shandong, Cina

Surélék

asia-dept@zgbaosteel.com
africa-dept@zgbaosteel.com
oceania-dept@zgbaosteel.com
americas-dept@zgbaosteel.com
european-dept@zgbaosteel.com

Telepon

0086-18365888884
0086-15552516055

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami