Kategori produk

bg_img

CARITA urang

Simkuring boga gudang sorangan jeung ngajaga gawé babarengan bisnis ramah kalawan pabrik baja utama kayaning Laiwu Steel, Anshan Beusi jeung Steel, Baosteel na Taigang. Pausahaan taat kana konsép "basis integritas, gawé babarengan jeung win-win", muji ku konsumén domestik jeung luar nagri, kasampak maju ka datangna anjeun, babagi blueprint grand abad anyar.

Maca deui