FAQs

inaimg
1.Are Anjeun Pabrik atawa Trade Company?

Kami ngahasilkeun, kami gaduh pangalaman 12 taun pikeun nyayogikeun bahan logam sareng produk di domestik.

2.Can anjeun nyadiakeun layanan naon?

Urang tiasa nyayogikeun jinis bahan sareng produk logam, sareng urang ogé tiasa nyayogikeun jasa prosés anu sanés.

3.Can anjeun nyadiakeun sampel bébas?

Urang bisa nyadiakeun sampel bébas, tapi sampel angkutan barang express kedah ku anjeun.

4.What ngeunaan waktos kalungguhan gancang anjeun lamun urang nempatkeun urutan?

Ieu normal 7-10 poé sanggeus narima deposit Anjeun.

5.Which istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

Urang tiasa nampi TT, Western Union ayeuna atanapi Negosiasi.