Warta

  • Kerjasama ékonomi jeung perdagangan Cina-Asean beuki jero tur solid

    Kerjasama ékonomi jeung perdagangan Cina-Asean beuki jero tur solid

    Asean tetep mitra dagang panggedéna Cina.Dina dalapan bulan mimiti taun ieu, perdagangan antara Cina jeung ASEAN mertahankeun tumuwuhna, ngahontal $627.58 milyar, naek 13.3 persen sataun on sataun.Di antarana, ékspor Cina ka ASEAN ngahontal $364,08 milyar, naék 19,4% sataun-on-taun;Cina...
    Maca deui
  • OPEC parantos ngirangan outlook pikeun paménta minyak global

    OPEC parantos ngirangan outlook pikeun paménta minyak global

    Dina laporan bulanan na, Organisasi Nagara Ékspor Minyak (OPEC) Rebo (12 Okt) ngirangan ramalanna pikeun pertumbuhan paménta minyak dunya dina 2022 pikeun kaopat kalina saprak April.OPEC ogé ngirangan ramalanna pikeun pertumbuhan minyak taun payun, nyarioskeun faktor sapertos inflasi anu luhur sareng ngalambatkeun ...
    Maca deui
  • Kaayaan pasar panganyarna

    Kaayaan pasar panganyarna

    Anyar-anyar ieu, harga baja strip parantos turun sacara signifikan, dua dinten turunna 80 yuan / ton, turunna sareng paningkatan internode dasarna konsisten.Ieu dilaporkeun yén kiwari jeung kamari, baja strip mucunghul turunna jadi badag, utamana alatan wabah disebarkeun di loba p ...
    Maca deui
  • Arab Saudi bakal ngawangun tilu proyék baja anyar

    Arab Saudi bakal ngawangun tilu proyék baja anyar

    Arab Saudi ngarencanakeun ngawangun tilu proyék dina industri baja kalayan kapasitas gabungan 6,2 juta ton.Nilai total proyék diperkirakeun $ 9.31 milyar.Bandar Kholayev, Menteri Perindustrian sareng Sumber Daya Mineral Saudi, nyatakeun salah sahiji proyék nyaéta produksi timah terpadu ...
    Maca deui
  • Saudi Arabia ngarencanakeun pikeun jadi powerhouse baja ku ngamekarkeun hidrogén steelmaking

    Saudi Arabia ngarencanakeun pikeun jadi powerhouse baja ku ngamekarkeun hidrogén steelmaking

    Dina 20 Séptémber, Menteri Investasi Arab Saudi Khalid al-Faleh nyarios yén pikeun nyumponan sarat rencana visi 2030 karajaan, nagara éta bakal ngahontal kapasitas produksi taunan 4 juta ton hidrogén biru ku 2030, nyaimbangkeun suplai na. gr lokal...
    Maca deui
  • Indéks BDI pencét low 20-bulan!Pasar pamawa bulk dina kuartal kaopat usum puncak sesah

    Indéks BDI pencét low 20-bulan!Pasar pamawa bulk dina kuartal kaopat usum puncak sesah

    Indéks BDI murag ka low dina 20 bulan kaliwat, nyeret handap ku serelek seukeut dina ongkos kapal Capesize, pasar bulk garing dina kuartal kaopat hareup bisa jadi usum lemah.Indéks Baltik Kering (BDI) terjun 41 poin ka 1,279 dina 19 Agustus, turun 3.1% dina dinten, pencét tingkat panghandapna saprak D ...
    Maca deui
  • Rio Tinto nawiskeun $3,1 milyar pikeun ngawasa tambang tambaga raksasa Mongolia

    Rio Tinto nawiskeun $3,1 milyar pikeun ngawasa tambang tambaga raksasa Mongolia

    Rio Tinto ceuk Rebo eta ngarencanakeun mayar US $ 3,1 milyar dina tunai, atawa C $ 40 per dibagikeun, pikeun 49 stake persén di parusahaan pertambangan Kanada Turquoise Mountain Resources.Turquoise Mountain Resources surged 25% Rebo dina warta, gain intraday pangbadagna na saprak Maret.Panawaran éta $400m langkung luhur ...
    Maca deui
  • Industri beusi sareng baja Cina parantos nunjukkeun daya tahan anu kuat dina ngirangan produksi

    Industri beusi sareng baja Cina parantos nunjukkeun daya tahan anu kuat dina ngirangan produksi

    Paménta pasar slowdown, volatility harga bahan baku, tekanan ongkos perusahaan ngaronjat, kauntungan perusahaan sharply ...... Dina satengah munggaran taun ieu, dina nyanghareupan sababaraha tantangan, industri baja Cina némbongkeun daya tahan kuat dina prosés ngurangan produksi.S...
    Maca deui
  • Badan Énergi Internasional ngarepkeun paménta batubara uih deui ka rekor pangluhurna taun ieu

    Badan Énergi Internasional ngarepkeun paménta batubara uih deui ka rekor pangluhurna taun ieu

    Paménta batubara global diperkirakeun balik deui ka tingkat catetan taun ieu, Badan Énergi Internasional anu berbasis di Paris nyarios dina Kemis.Konsumsi batubara global bakal naek rada di 2022 sarta diperkirakeun balik deui ka tingkat catetan ampir dasawarsa ka tukang, ceuk IEA dina laporan Juli na Pasar Batubara....
    Maca deui
  • Margin kauntungan négatip!pabrik baja Rusia aggressively motong produksi

    Margin kauntungan négatip!pabrik baja Rusia aggressively motong produksi

    Numutkeun kana laporan média asing, produsén baja Rusia kaleungitan artos dina pasar ékspor sareng domestik.Kabéh steelmakers utama Rusia urang dipasang margins négatip dina Juni, sarta industri ieu aktip ngurangan produksi baja bari ogé tempo ngurangan rencana investasi.S...
    Maca deui
  • pabrik baja Rusia aggressively motong produksi

    pabrik baja Rusia aggressively motong produksi

    Numutkeun laporan média asing, produser baja Rusia ngalaman karugian dina duanana pasar ékspor jeung domestik.Kabéh steelmakers utama Rusia urang dipasang margins kauntungan négatip dina Juni, sarta industri ieu aktip ngurangan produksi baja bari ogé tempo rencana investasi ngurangan....
    Maca deui
  • Inggris ngalegaan tarif baja Cina

    Inggris ngalegaan tarif baja Cina

    Salila gempungan G7, Boris Johnson nyorong nagara-nagara barat pikeun ngalakukeun bisnis sareng China, tapi saurna bakal dumasar kana "nilai-nilai demokratis", sateuacan nyandak kaputusan pamaréntahanana pikeun manjangkeun tarif anu luhur pikeun barang-barang Cina.Numutkeun beja panganyarna média Rusia, ...
    Maca deui