Tentang Kami

Mairui International Trade Grup Co., Ltd.

Profil Perusahaan

    Shandong Mairui International Trade Group Co., Ltd. boga genep departemén: Departemen Urusan Umum, Departemen Perdagangan Internasional, Departemen Perdagangan Internal, Departemen Kepegawaian, Departemen Keuangan sareng Departemen Pembelian. Ibukota nu kadaptar nyaeta RMB 16.8 million.The parusahaan utamana ngolah sarta sells sagala jinis baja kualitas luhur sarta produk logam, sarta diékspor ka Amérika Serikat, Kanada, Jérman, Britania Raya, Bulgaria, Brazil, India jeung Australia.

    Jasa kaasup bandara, konstruksi sasak super-badag, konstruksi kareta api, struktur wangunan, guardrails jalan raya, railings, bahan wangunan, bahan kimia, kapal jeung leuwih. Simkuring boga pabrik urang sorangan jeung gudang badag sarta ngajaga gawé babarengan bisnis ramah kalawan pabrik baja utama kayaning Laiwu Steel, Anshan Beusi jeung Steel, Baosteel na Taigang.

    Pausahaan taat kana konsép "basis integritas, gawé babarengan jeung win-win", dipuji ku konsumén domestik jeung luar nagri, kasampak maju ka datangna anjeun, babagi blueprint grand abad anyar.

fss