Pipa stainless steel kelas Saniter

Saniter kelas seamless prosés produksi pipa stainless steel steelmaking - digulung baja buleud - perforation - gambar tiis - rolling tiis - annealing caang - polishing permukaan internal - polishing permukaan éksternal - inspeksi jeung ditampa sacara - gudang bungkusan. 

Produksi pabrik pipa stainless steel seamless kelas Saniter tina gambar tiis. Dina pedaran sababaraha parabot konci: 1, tiis mesin pipe gambar: baja buleud perforated sanggeus disebut pipe, pipe umum nyaéta ф 65 * 5mm atanapi ф 100 * 7mm. 

Pipa stainless steel Saniter industri umum tina ф 14 * 1mm ka ф 200 * 3mm, jadi kudu dilegakeun tube jeung narik tube leutik, mesin gambar tiis pikeun ngalakonan. Kadang-kadang sababaraha ékspansi tabung atanapi tubulus diperyogikeun, sedengkeun annealing (perlakuan panas) sareng siklus pickling dilaksanakeun. Jinis sareng spésifikasi mesin tabung gambar tiis sareng jinis mandrel sareng spésifikasi henteu dijelaskeun. Kauntungan utama tina gambar tiis nyaéta: efisiensi produksi anu langkung luhur; Éta merenah sareng fleksibel pikeun ngarobih spésifikasi produk salami produksi. 

Alat-alat sareng pabrik alat sareng pangropéa struktur alat-alat éta kawilang saderhana. The kalemahan utama gambar tiis nyaéta: deformasi tina pass leutik, jadi pass processing leuwih, siklus produksi panjang; Konsumsi logam luhur. Miskin finish dina surfaces jero jeung luar tina tabung. 2. Multi-roll tiis pipe mesin rolling: éta parabot konci pikeun rancang Saniter pipe stainless steel seamless di Cina. Diaméter luar jeung ketebalan témbok tina tube baja tiis-digambar kirang ti 0.02-0.05mm sanggeus rolling tiis.

Beungeut jero sareng luar permukaan pipa nyaéta Ra≤0.8μm, sareng ketebalan témbok tiasa dugi ka 0.5mm. Saatos polishing, beungeut jero jeung luar tabung bisa ngahontal Ra≤0.2-0.4μm (kayaning eunteung). Jenis sarta spésifikasi multi-roll pipe tiis rolling ngagiling sarta mandrel jenis sarta spésifikasi teu digambarkeun.

 The disadvantage pangbadagna ti pipa digulung tiis nyaéta kaayaan teuas, nyaeta, kakuatan koefisien flexion badag, teu cocog pikeun ngembangna, bending, mastikeun diomongkeun, atawa teu minuhan standar nasional, jadi perlu pikeun ngalakonan. perlakuan solidification panas (annealing). Sacara umum, tabung stainless steel dirawat ku tungku lebur panas biasa (tungku susu), skala oksida dina jero sareng luar tabung peryogi pickling, anu ngancurkeun permukaan internal sareng éksternal tina tabung anu digulung tiis asli, sareng penampilan leutik henteu rata, teu nepi ka tingkat Saniter beungeut pipe finish baku. Ku alatan éta, panyalindungan gas tungku annealing caang kudu dipilih.

news (1)
news (3)

Kelas Saniter seamless stainless steel tube stainless steel nyaeta kirang ngandung 50% beusi jeung 10,5% kromium, sarta ogé nambahkeun kayaning nikel, titanium, molybdenum, jeung sajabana, nurutkeun kana komponén béda ngandung sésana, mikrostruktur internal logam oge béda, nu boga awak martensite, awak ferrite, awak austenitic, fase ganda, présipitasi hardening stainless steel. Tabung stainless steel seamless kelas Saniter ogé sayogi dina bahan anu béda. Industri umum ilahar dipaké tube austenitic bahan stainless steel leuwih; 0Cr19Ni9 (USU304), 00Cr19Ni11 (USU 304L), 0Cr17Ni12Mo2 (USU 316), 00Cr17Ni14Mo2 (USU 316L), 1Cr18Ni9Ti (SUS 321), jsb. Pikeun minuhan standar pipa stainless steel /-T9, jsb. kitu ogé sarat finish permukaan internal tur éksternal tina pipa baja. Pilih tabung stainless steel mulus kelas Saniter sareng jinis medium cairan, konsentrasi, suhu, tekanan, laju aliran, sareng faktor sanésna.


waktos pos: Sep-16-2021