Konservasi énergi sareng pangurangan émisi - kami nuju ngalaksanakeun

Mai Rui Grup dina premis produksi tungku blast tunggal, pinuh mobilize sumanget jeung inovasi sumanget karyawan, ngajengkeun yén dulur téh operator, ku nyieun kamajuan saeutik saeutik unggal poé, manggihan sela, nyieun pikeun shortcomings, ngajajah poténsi jeung ngurangan. konsumsi, kamajuan padet dina sagala rupa karya manajemén, sajumlah produksi jeung indikator operasi pikeun nyieun tingkat pangalusna dina sajarah.
Kusabab 15 Oktober, kaasup baja, beusi, pabrik kawat, pembangkit listrik, departemén kontrol kualitas, gudang jeung transportasi puseur jeung saterusna rupa unit sekundér, dina ayunan pinuh dina kagiatan, ngalaksanakeun "panginten ka kaayaan anyar, nyieun breakthroughs anyar dina. robah, kalawan ideu anyar pikeun digawé, kudu boga ngungudag karir anyar tina" opat inovasi, karyawan ti diajar nyekel up kalawan jadi panutan, ékonomi ketat, ngaleungitkeun runtah, nyimpen unggal watt listrik, unggal tetes cai, unggal kubik. méteran uap, janten kodeu sadaya staf.
Dina tilu bulan katukang, sajumlah indikator grup parantos ngahontal tingkat pangsaéna dina sajarah. Kaluaran poéan baris kahiji ngahontal luhur anyar 2216 ton, jeung kaluaran poéan garis katilu jeung garis kalima ngaleuwihan 2680 ton. Pabrik baja ngalaksanakeun "kecepatan angkat sareng siklus tekanan", sareng ngaoptimalkeun produksi tilu konvérsi janten dua konvérsi. Produksi poean converters 50-ton ngaleuwihan 2.600 ton, sarta biaya steelmaking turun ku leuwih ti 150 yuan / ton dibandingkeun jeung haliber sarua dina bulan Juli. Pembangkit listrik rationally alokasi sumber gas, sarta ngaliwatan panalungtikan distribusi gas, sadaya receivable gas converter ieu dikumpulkeun, sarta efisiensi énergi komprehensif terus ningkat. Pamulihan gas tina konverter ton-baja ngahontal sajarah luhur 138m³, sareng rasio listrik spontan ningkat tina 55,73% dina bulan Juli ka 74,75% dina Oktober, kalayan laju listrik spontan hiji dinten ngahontal catetan sajarah 96,01%. Biaya listrik outsourcing dikirangan ampir $10 juta.
vghfd


waktos pos: Nov-25-2021