Aplikasi tina lambar galvanized digulung panas

1.Steel struktur aplikasi industri

Panas digulung galvanized dina industri struktur baja utamana dipaké pikeun imah struktur baja lampu sarta bengkel, wangunan utama rorongkong anu galvanized baja tiis-kabentuk, utamana baja C, Z baja, lanté bearing piring jeung manufaktur talang baja, spésifikasi ketebalan utamana 1.5. -3,5 mm. 

Alatan beurat hampang, kakuatan tinggi, wangun geulis, konstruksi gancang, kirang polusi, alus anti angin jeung kinerja seismik, wangunan struktur baja ramah lingkungan "bahan wangunan héjo". 

Di nagara maju, pamakéan struktur baja geus jadi trend pangwangunan wangunan, di Cina, konstruksi struktur baja masih di infancy na, aya loba ngembangkeun sarta poténsial. 

Numutkeun data di Taiwan, proporsi papan coated warna jeung substrat panas galvanized dina konstruksi umumna 5:1. Dumasar itungan ieu, paménta pasar lambar galvanized substrat panas Cina taun ieu ngeunaan 600.000 ton. 

Kusabab domestik ayeuna teu boga kapasitas produksi lambar galvanized panas digulung, sarta impor jauh teu bisa nyugemakeun paménta pasar, pamakéan panggedena di pasar ayeuna teh produksi pabrik galvanized leutik tina baja jeung lambar galvanized, diwatesan ku kaayaan produksi jeung prosés. téhnologi, kualitas permukaan produk, ngadalikeun jumlah galvanized, résistansi korosi jeung sipat mékanis bisa minuhan paménta pasar.

news (1)
news (2)

2.Steel aplikasi industri silo

Dibandingkeun jeung wadah panyimpen tradisional aslina, gudang baja boga kaunggulan konstruksi gancang, tightness hawa alus, kakuatan tinggi, aréa penjajahan kirang, béaya rendah, struktur novel, penampilan geulis jeung saterusna. Leuwih ti 80% tina grannaire manufaktur baja nyaeta ketebalan tina 1.0-1.4mm, rubak 495mm panas digulung strip baja galvanized (2.5-4mm 75%), bahan Q215-235, kuantitas galvanized & GT; 275 gram per méter pasagi. The balong perlakuan kokotor sistem perlakuan kokotor perkotaan sarta industri utamana ngagunakeun 4.0mm lambar galvanized.

3.Application industri manufaktur mobil panumpang karéta

Pabrik tina cangkang luar, cangkang jero, luhur jeung handap plat mobil panumpang merlukeun 1.0-3.0mm panas atawa tiis digulung lambar galvanized. Hot-rolled galvanized sheet ngagantikeun cold-rolled sheets, anu nyederhanakeun prosésna, nyepetkeun siklus manufaktur kendaraan, sareng manjangkeun umur jasa kendaraan. Rata-rata, unggal mobil panumpang meakeun 15 ton lambar galvanized digulung panas, diantara nu 1-2.75mm nyaeta 4.5 ton. Kapasitas manufaktur mobil panumpang taunan nasional sakitar 10,000 unit, sareng diperkirakeun yén paménta pikeun lambaran galvanis gulungan panas sakitar 45,000 ton.

4. Aplikasi industri otomotif

Di nagara maju, jumlah plat baja palapis geus accounted pikeun leuwih ti 60% tina jumlah lambar logam. Éta mangrupikeun tren anu teu tiasa dihindari yén piring palapis seueur dianggo salaku panutup awak mobil pikeun ningkatkeun kamampuan anti korosi. Ti pamakéan lambaran galvanized dina mobil, spésifikasi pamakéan na leuwih, jumlahna leuwih badag, utamana dipaké dina pelat handap mobil, rupa balok, beam strengthening plat, rojongan, bracket jeung pelat nyambungkeun. Alatan pamakéan bagian disumputkeun, kualitas permukaan jeung sarat kinerja gambar jero teu luhur, jadi sababaraha bagian bisa dipaké pikeun ngaganti substrat panas galvanized processing lambar, konsumsi mobil spésifikasi lambar galvanized panas utamana 1.5-3.0mm.

5.Tinimbang tiis digulung lambar galvanized

Ayeuna, pabrik galvanized domestik leuwih ti 1.2mm produksi galvanized nyaeta ngeunaan 12-140.000 ton / taun, nurutkeun bubuka para ahli, tiis digulung base galvanized lambar jeung base panas lambar galvanized dina pamakéan kinerja henteu béda, sarta base panas. lambaran galvanized boga kaunggulan ongkos atra. Dina tiori, substrat panas galvanizing lengkep bisa ngaganti substrat tiis galvanizing produk.


waktos pos: Sep-16-2021